top of page
ID_ERW_EtF_KeyVisual XL.jpg
ID_ERW_EtF_Logo_TRANSP_L_DIAPOS.png

ESCAPE TO FREEDOM
Stap in de toekomst en ga op vrijheidsmissie!

Het is het jaar 2185, ruim 10 jaar geleden kwam het Regime aan de macht. Zij introduceerde het Algoritme: een technologische machine die de maatschappij volledig draaiende houdt. En de burgers heeft “verlost” van landsgrenzen, conflicten, persoonlijk bezit en keuzevrijheid over studie, partner en geloof. Een meesterwerk volgens het Regime zelf, maar niet iedereen is het daarmee eens. Word lid van het Verzet en ga op vrijheidsmissie!

ID_ERW_EtF_KeyVisual XL.jpeg

Locatie

Het Algoritme staat ergens in het Vrijheidskwartier in Wageningen, de plek waar vrijheid een rijke geschiedenis kent. Vanwege veiligheidsredenen kunnen we de exacte locatie nog niet delen. De instructies met betrekking tot jullie onderhoudswerkzaamheden ontvangen jullie op de dag zelf bij Hotel De Wereld: 5 Mei Plein 1, Wageningen. Meld je daar aan samen met je team in de grote capitulatie zaal.

Tarieven

De tarieven voor de escape room ‘Escape to Freedom' variëren van €12,- tot €33,- per persoon, afhankelijk van het aantal spelers. Deze prijs is inclusief een lekker drankje bij aankomst in Hotel De Wereld, keuze uit koffie, thee of frisdrank.

Jouw missie

Eén keer per jaar is het Algoritme kwetsbaar tijdens de onderhoudsbeurt. Het Regime stuurt hun meest loyale burgers voor deze cruciale taak. Maar het Verzet weet beter. Vermom jezelf als onderhoudsmedewerker en infiltreer het Algoritme. Samen met je bondgenoten saboteer je het systeem van binnenuit en geef je de samenleving hun vrijheid terug De klok tikt, de toekomst wacht. Durf jij de uitdaging aan?

Het Regime

Let op: het Regime accepteert geen tegenspraak. In deze duistere wereld is samenwerking onze kracht, maar wees op je hoede. Vertrouw niemand, want achter elke glimlach kan een verrader schuilen. Durf jij de uitdaging aan en onze samenleving te bevrijden? Wees slim, wees moedig en laat de vlam van verzet branden in je hart.

Tarieven

In het kort

aantal        prijs          
personen   p.p.           totaal

2                € 33            € 66

3                € 23            € 69

4                € 18            € 72

5                € 15            € 75

6                € 13            € 78

7                € 12            € 84

  • Duur: 60 minuten

  • Voor 2-7 spelers

  • Vanaf 10 jaar

  • Moeilijkheidsgraad 3/5

  • Spanning 2/5 

  • NL/UK

Reserveren

Reserveren

Over het Vrijheidskwartier

‘Escape to Freedom’ wordt mede mogelijk gemaakt door het Vrijheidskwartier. De plek waar op 5 mei 1945 onze vrijheid is vormgegeven en waar je dat vandaag de dag samen opnieuw kan doen. Vanuit het historische besef van de unieke plek waar je je begeeft, kijken we terug en vooruit. Want de definitie van vrijheid zag er in 1945 heel anders uit dan vandaag. Wat betekende het voor jouw (groot-)ouders? En welke vrijheid geven we door aan de volgende generatie? Stap in het Vrijheidskwartier en #OntdekJouwVrijheid. Benieuwd naar wat er naast ‘Escape to Freedom’ nog meer in het Vrijheidskwartier te beleven valt? Klik dan hier.

11 Logo Vrijheidskwartier vertikaal wit

Contact

Mail: vrijheidskwartier@escaperoomwageningen.nl

Tel: 0317-700225

Openingstijden:

Woensdag vanaf 13u - 17u

Donderdag vanaf 16u

Vrijdag vanaf 16u

Zaterdag vanaf 11u30

Zondag vanaf 11u30

Adres:

Generaal Foulkesweg 1

6703 BG Wageningen

Deze escape room wordt beheerd door Escape Room Wageningen.

bottom of page