top of page
Pride Parade

Future of Freedom
Escape Room Vrijheidskwartier

We hebben jou nodig! Voor het almachtige Algoritme zijn we op zoek naar een team dat ons wil helpen met het onderhoud. De prachtige machine draait op volle toeren en houdt onze maatschappij draaiende, maar het is tijd om het ventilatiesysteem af te stoffen en het koelvloeistof bij te vullen. Deze eer is alleen weggelegd voor de meest trouwe en loyale inwoners van het Regime. Pak deze kans en meld je aan!

Vrijheidskwartier

In het hart van Wageningen ligt het Vrijheidskwartier, waar we de vrijheden veilig hebben opgeborgen. Gelukkig kan niemand daarbij. Alhoewel, elk jaar moet het Algoritme zijn onderhouds-beurt krijgen. Daar kan je je nog voor aanmelden als je denkt dat je die taak aankan.

Het Verzet

Onze grootste vijand zijn de mensen van Het Verzet. Inlichtingdiensten vertellen ons dat zij het gemunt hebben op het Algoritme. Zij zouden het volk weer wat vrijheid willen geven. Als je deze mensen kent, vertel ze absoluut niets wat je hier leest!

Locatie

Onderhoud aan het Algoritme vindt plaats ergens in het Vrijheidskwartier. Vanwege veiligheidsredenen delen we de exactie locatie hier niet. Instructie van jouw werkzaamheden wordt gegeven bij Hotel de Wereld. Graag daar melden.

Kosten

Onderhoud plegen aan Het Algoritme is een eer. Een kleine vergoeding staat daar tegenover.

Reacties spelers:

Name, Title

"I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services. Let your customers review you and tell their friends how great you are."

Reserveren

bottom of page