top of page

ARRANGEMENTEN

AR City Game

Bent u op zoek naar een spannend, gezellig en uitdagend vrijgezellenfeest, groeps-, bedrijfs- of familie-uitje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Escape Room Wageningen biedt vermaak aan van de bovenste plank, maar is tevens geschikt om te ondervinden welke rol de verschillende groepsleden op zich nemen. Wie komt er met de creatieve ideeën, wie neemt de leiding en wie komt er met de goede oplossing?

Naast het spelen van de spannende escape rooms, kunt u het uitje compleet maken met een van onderstaande opties:

Bij ons

In onze ontvangstruimte schenken we koffie, thee en fris, die je zowel vóór als na je ontsnapping kan drinken. 

Mocht je de escape room willen combineren met een lunch of diner, dan kunt u gebruikmaken van onze samenwerking met: 

Colors World Food

Een wereld aan smaken. Er worden internationale gerechten geserveerd uit alle windstreken. Colors serveert dit World Food in kleine porties om met elkaar te delen. 

Klik hier voor meer informatie over dit arrangement, speciaal samengesteld voor de bezoekers van Escape Room Wageningen.

Escape e Pizza

Beloon jezelf, je teamgenoten en zelfs je eventuele tegenstanders op een ontspannen diner bij De Pizzabakkers. Met het Escape e Pizza arrangement maak je je uitje helemaal compleet.

Klik hier voor meer informatie over dit arrangement.

Blaauwe Kamer

Komt u met een grote groep en willen jullie een schaduwprogramma?

Bij De Blaauwe Arena is circa 500 vierkante meter ruimte vrijgemaakt voor het spelen van de spannendste en meest uitdagende spellen, zoals lasergamen of een wandelexcursie door het natuurgebied. Op slechts 5 minuten rijden van de escape room is dit een ideale combinatie en geschikt voor vrijgezellenfeesten, groeps-, bedrijfs- en familie-uitjes. Aansluitend een hapje eten? Geen probleem! Het Panorama Restaurant is één deur verder waar u heerlijk de dag kunt afsluiten!

Heeft u andere wensen of vragen over deze arrangementen? Neem contact met ons via mail, whatsapp of telefonisch!  

Whatsapp - 0317 700 225

Tel. - 0317 700 225

Mail - info@escaperoomwageningen.nl

bottom of page