Arrangementen. 

20200602_152039-scaled.jpg

Horeca.

161116Escape Room-2.jpg

Bedrijfsuitje.

IMG_9921.webp

AR City Game.

Bent u op zoek naar een spannend, gezellig en uitdagend vrijgezellenfeest, groeps-, bedrijfs- of familie-uitje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Escape Room Wageningen biedt vermaak aan van de bovenste plank, maar is tevens geschikt om te ondervinden welke rol de verschillende groepsleden op zich nemen. Wie komt er met de creatieve ideeën, wie neemt de leiding en wie komt er met de goede oplossing?

Bij aankomst wordt u vriendelijk ontvangen, met een korte uitleg van het spel en vervolgens gaan jullie in een van de twee kamers het avontuur aan. Bij de escape room zijn toiletten en kunt u frisdrank, koffie of thee nuttigen.

U kunt met groepen tot 26 personen tegelijk terecht in onze drie kamers (indien beschikbaar). Bent u met meer, dan kunt u ook twee tijdssloten achter elkaar boeken en kunt u binnen twee uur en een kwartier maximaal 50 personen tegelijk spelen. Het team dat niet aan het spelen is, kan eventueel onze GPS tocht spelen of gewoon een kopje koffie drinken.

Het spelen van de escape room kan ook gecombineerd worden met een van de aanvullende programma’s bij de escape room of bij de Blaauwe Arena, zodat niemand op elkaar hoeft te wachten.