top of page

ARRANGEMENTEN

Image by Lily Banse

Horeca

Image by S. H. Gue

Bedrijfsuitjes

IMG_9921.webp

AR City Game

Horeca
Bedrijfsuitje
AR City Game

HORECA

Op Locatie

In onze ontvangstruimte schenken we koffie, thee en fris, die je zowel vóór als na je ontsnapping kan drinken. 

Mocht je de escape room willen combineren met een lunch of diner, dan kunt u gebruikmaken van onze samenwerking met: 

Colors World Food

Een wereld aan smaken. Er worden internationale gerechten geserveerd uit alle windstreken. Colors serveert dit World Food in kleine porties om met elkaar te delen. 

Klik hier voor het menu.

De Blaauwe Kamer

Komt u met een grote groep en willen jullie een schaduwprogramma?

Bij De Blaauwe Arena is circa 500 vierkante meter ruimte vrijgemaakt voor het spelen van de spannendste en meest uitdagende spellen, zoals lasergamen of een wandelexcursie door het natuurgebied. Op slechts 5 minuten rijden van de escape room is dit een ideale combinatie en geschikt voor vrijgezellenfeesten, groeps-, bedrijfs- en familie-uitjes. Aansluitend een hapje eten? Geen probleem! Het Panorama Restaurant is één deur verder waar u heerlijk de dag kunt afsluiten!

Bent u op zoek naar een spannend, gezellig en uitdagend bedrijfsuitje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Escape Room Wageningen is met vermaak van de bovenste plank een ideale plek voor jullie teambuildingsactiviteit. Een Escape Room is ook geschikt om te ondervinden welke rol de verschillende groepsleden op zich nemen. Wie komt er met de creatieve ideeën, wie neemt de leiding en wie komt er met de goede oplossing?

Ontvangst

U parkeert de auto gratis bij de escape room. Bij aankomst wordt u vriendelijk ontvangen, met een korte uitleg van het spel en vervolgens gaat iedereen in een van de drie escape rooms het avontuur aan. Bij de escape room zijn toiletten en kunt u koffie, thee en fris krijgen.

Capaciteit

U kunt met groepen tot 28 personen tegelijk terecht, verdeeld over drie kamers. Bent u met meer, dan kunt u ook twee tijdsloten achter elkaar boeken en kunt u binnen twee uur en een kwartier maximaal 52 personen tegelijk spelen.


Combineren

​Uiteraard kunt u jullie bezoek aan de escape room combineren met een AR City Game en een lekkere maaltijd

Combi-deals

Escape Room naar keuze + lunch met 1 drankje bij Colors World Food voor 34,50 euro per persoon (incl btw, vanaf 10 personen). 

Escape Room naar keuze + 3-gangen diner en 2 drankjes bij Colors World Food voor 45 euro per persoon (incl btw, vanaf 10 personen). 

Plaats uw reservering in het contactformulier en wij regelen het voor u.

Op zoek naar iets nieuws? Een spel vol teambuilding, spanning en avontuur? Speel dan onze Augmented Reality City games! Met dit spel, gebaseerd op de hitserie La Casa de Papel, werk je nauw samen met de Professor en overval je als team de Spaanse Munt.

De AR City games zijn een kruising tussen een escape room en een speurtocht. Hierbij worden jullie gewapend met gadgets & een iPad op pad gestuurd om de missie te voltooien. 

De game is te spelen voor groepen van 4 tot 40 personen. De prijs is €24,95 pp, inclusief uitleg, gebruik tablet, speciale tas met props en battle-element.

 

Strijd met meerdere teams tegen elkaar. Saboteer, speel vals en laat zien wie de opdracht het beste uit kan voeren! Ben jij klaar om met jouw team of groep deze uitdaging aan te gaan?

bottom of page